Objednat

GDPR po prvním roce účinnosti v praxi


Workshop pro advokáty, notáře a podnikové právníky

 

Základním zadáním akce je probrat dosavadní praktické zkušenosti a zodpovědět některé otázky týkající se GDPR a jeho implementace, cílem je rovněž upozornit na oblasti týkající ochrany osobních údajů, které v praxi způsobují, nebo mohou způsobovat,  komplikace a nezamýšlené důsledky.

 

Místo konání: CDMS Univerzity Karlovy v Praze - Krystal, José Martího 2, Praha 6
Datum konání:
úspěšně zakončeno (prezence: 8.30 - 9.00; výklad: 9.00 - 13.00)

 

 

Program semináře

1) Základní pojmy a úvod - Co je osobní údaj, co je zpracování, co je právní titul pro zpracování, informace o tom, co již mělo být připraveno

2) Dopady na procesy a interní předpisy - Úvod do problematiky, právo na informace, interní procesy, výmaz osobních údajů

3) Dopady na dokumentaci - Základní pravidla pro osobní údaje v dokumentech, záznamy o činnostech zpracování, výpisy z rejstříku trestů

4) Vztahy s dodavateli - Vztahy se zpracovateli, vztahy se samostatnými správci, vztahy mezi společnými správci

5) Dokumentace pro ÚOOÚ - Úvod do problematiky, bezpečnostní dokumentace, zpráva o posouzení vlivu na zpracování osobních údajů (DPIA)

6) Pravidelné problémy při implementaci - Právo na informace, nastavení procesů, souhlasy se zpracováním osobních údajů, rozsah zpracovávaných osobních údajů, zabezpečení osobních údajů

7) Národní úprava a její dopad na praxi - Zákon 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, a Zákon 111/2019 Sb., kterým se mění některé zákony v souvislosti s přijetím zákona o zpracování osobních údajů

Související produkty:

 

 

Přednášející:

JUDr. Roman Tomek - advokát, trvale spolupracující s advokátní kanceláří SEDLAKOVA LEGAL s.r.o. Specializuje se na právo ochrany osobních údajů, kdy v této oblasti vedl již desítky auditů souladu klientů s úpravou dle GDPR. Dále se orientuje na exekuční právo a občanské právo, zejména převody nemovitostí. Ve všech oblastech se věnuje též lektorské a publikační činnosti.

 

Organizační informace:

Protože je k dispozici pouze omezený počet míst, je třeba se předem registrovat. Rezervaci své účasti proveďte v objednávkovém formuláři nebo na info@gaudens.cz. Přijaté přihlášky potvrzujeme elektronickou poštou (příp. dotazy zodpovíme na 602 684 968).

Účastnický poplatek ve výši 2.100 Kč + DPH (celkem 2.541 Kč) zahrnuje studijní materiál (v tištěné podobě) a občerstvení; možnost individuálního stravování v místě. Dispozice pro platbu - č.ú.: 19-5607090287/0100, v.s.: IČO objednatele; při naplnění kapacity semináře je rozhodný termín úhrady. Daňový doklad o provedené platbě (faktura) bude objednateli zaslán na sdělený e-mail po připsání platby.




Objednávka

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

AntiSpam

Obchodní podmínky
a zásady ochrany osobních údajů
jsou k dispozici ZDE >>>

Partneři